Verslag BBQ-feestje (13+)

Wat een feestje was het afgelopen vrijdag 7 september! Negen jongeren hebben genoten van een hele gezellige BBQ. De taken werden mooi verdeeld. Zo waren enkele deelnemers druk in de weer in de keuken. IJverig werden de groentes gesneden en een heerlijke fruitsalade gemaakt. Er werden stokbroden gesneden en kipspiesjes gemaakt.

Ondertussen bogen een aantal heren zich over de BBQ. Weer een andere deelnemer verzorgde de muziek. Je begrijpt… de sfeer zat er al snel in.  Er werd heerlijk gegeten, voorzichtig kwam er hier en daar een dansje tevoorschijn en er werd uit volle borst meegezongen op de melodie van “Leef”. Alle ingrediënten voor een hele gezellige en smakelijke avond.  Het was echt genieten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.