Verslag tennisclinic bij TV Wettenseind

Wat een heerlijke middag bij TV Wettenseind. De kinderen begonnen met een warming-up. Best lastig hoor, met een bal op een racket rennen. Daarna gingen we oefenen met aangooien en terugslaan. Goed kijken naar de bal… best een kunst als er zoveel om je heen gebeurt. Na een potje ezelen, waarbij er in teams werd gewerkt, hadden we al aardig wat kneepjes van het tennis geleerd. Even een korte break en weer door…Het kanon! Sommige deelnemers hadden hier vorig jaar al eens kennis mee gemaakt. Dat blijven ze geweldig vinden. De bedoeling was dat de bal uit het kanon gespeeld werd en aan de overkant van het net de torentjes van het kasteel zou raken.  Lastig klusje, kan ik je vertellen. Maar wat een lol. Tot schaterlachen en vaders als ballenjongens laten fungeren omdat de ballen alle kanten op vlogen.

O jee, alle ballen zijn op, wat nu? Vlug alle ballen verzamelen op het racket. Sommigen bouwden er hele torens van. Terug in het kanon… Vlug, kunnen we nog een rondje. Ga ik nu ballen slaan of speel ik de ballenjongen bij het kanon? Moeilijke keuze, het is allebei zo leuk!

Nog een spelletje in en uit de sloot, slokje drinken en toen zat het er helaas weer op. De deelnemers hebben Bas van der Leegte hartelijk bedankt en overhandigden samen een presentje vanuit de stichting. Hartelijk bedankt namens de deelnemers, ouders en vrijwilligers. Het was weer top! We komen graag weer een keertje terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.