Verslag Escape room (13+)

14 april Escape Room 13+ groep

      

Wij de 13+ groep van Meedoen hebben dat gedaan, met z’n achten hebben we alle uithoeken van de wereld gezien. Waar???? In een hippe Adventure Camper op Strijp S in Eindhoven. GEWELDIG!!Spannend….. jazeker. Een onbekende wereld in- en uit gaan in 60 minuten.
Wat heb je nodig: plezier, samen zijn, geluk, inspiratie, avontuur, opwinding maar vooral de helpende hand van je vrienden.

Bij binnenkomst in de Camper was het al meteen van, wie, wat, waar gaan we wat doen. Maar iedereen had al snel een opdracht gevonden, dus snel aan de gang. Van het oplossen van Russische en Chinese vertalingen, voorwerpen zoeken om een code te vinden, goed luisteren naar teksten uit de luidspreker, wat betekenen ook weer de oplichtende code lampjes ??!!, wat doet dat kistje daar ook alweer !!, tot het aantrekken van kleding (daar hoort ook een dansje bij) echt te veel om op te noemen. (Dit mag ook niet, anders weten anderen het voor de volgende keer, hahaha.)

  

En weer werd er een opdracht opgelost en een slotje geopend. Vlug naar de volgende……de tijd dringt. Na 60 minuutjes van inspanning en zweetdruppels hadden we net niet de laatste code. Jammer, doen we het de volgende keer weer, maar dan net ietsjes sneller.
Bij terugkomst in Nuenen, onze droge keeltjes op frissen, ff bijbuurten en nog bespreken wat de volgende activiteit gaat worden.
Het was weer gezellig. Dankjewel allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.