Verslag ponyrijden

Op zaterdagmiddag 3 maart hebben zes deelnemers weer pony gereden bij manege Hooidonk. Vanwege de kou en de sneeuw zijn we dit keer binnen gebleven. 

Nadat de pony’s gezadeld en geborsteld waren, werden ze naar de bak begeleid. Na een aantal rondjes rustig stappen en oefenen met het besturen van de pony’s, kregen de deelnemers een paar opdrachten om met hun pony te doen. Zo moesten ze van de ene letter naar de andere stappen en slalommen tussen pionnen. Wie het durfde mocht ook even alleen de teugels vasthouden.

Uiteindelijk mocht iedereen ook een stukje draven. Daar werd een hoop bij gelachen, want daar kwam wel wat extra gehobbel bij kijken. Iedereen genoot zichtbaar van het rijden. Het was een leuke middag, die we gezamenlijk met wat lekkers afsloten in de kantine.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.