Workshop Zowieszo 17 september 2017

Wij zijn erg blij jullie te kunnen mededelen, dat Wies Verhallen (eigenaresse van ZoWieszo) terug komt om samen met jullie een gezellige knutselochtend te verzorgen. Deze keer kunnen er tasjes van vilt of stoere sporttasjes worden gedecoreerd. We gaan aan de slag met bandjes, linten, strikken en veertjes, knopen en textielstiften, maar er kunnen ook figuurtjes worden gestempeld. Kortom, weer een heerlijke creatieve ochtend waarin jullie volop je eigen fantasie kwijt kunnen. Jullie gaan gegarandeerd met een uniek tasje of sporttas naar huis. Meer informatie over ZoWieszo vinden jullie op info@zowieszo.nl.

De workshop zal er als volgt uit gaan zien

10:30 uur introductie: We maken twee groepen. Een groep gaat een sporttas decoreren, de andere groep de vilt tasjes. Deze keuze hebben jullie doorgegeven tijdens de inschrijving.
11:15 uur Pauze
11:30 uur Vervolg workshop
12:00 uur Naar huis. Jullie mogen je eigen persoonlijke tas mee naar huis nemen.

Deze workshop wordt door Wies aangeboden voor € 5,00 p.p. met een minimale deelname van 6 deelnemers en een maximum van 12 deelnemers. Wij kunnen de workshop helaas niet laten doorgaan bij te weinig aanmeldingen.

Waar en wanneer

Datum: Zondag 17 september 2017
Tijdstip: van 10:30 uur tot 12:00 uur
Locatie: Basisschool De Dassenburcht, Jacob Catsstraat 1-3, Nuenen
Eigen bijdrage: € 5,= p.p. Kan bij aanvang van de workshop worden betaald. Graag gepast.

Op het inschrijfformulier kan de deelnemer in het vak vragen/ opmerkingen de keuze voor de sporttas of vilt tas doorgeven.
Heb je interesse? Schrijf je dan snel in. Dit kan tot 9 september 2017.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.