Verslag discozwemmen 4-2-2017

Zaterdag 4 februari stond het discozwemmen bij het Feel Fit Center (voorheen Laco) op het programma.

Ondanks dat de discolampen ons in de steek lieten, hebben de kinderen genoten. Wat een mooie opkomst en wat een heerlijk gezicht om zoveel kinderen samen plezier te zien maken! Alles is letterlijk uit de kast gehaald. De vele matten waar de kinderen op stonden te surfen en heerlijk op lagen te relaxen; de slangen en de ringen die veelvuldig werden opgedoken. Maar ook de glijbaan was weer een groot succes. Mooi om te zien dat de kinderen die al vaker aan activiteiten hebben deelgenomen elkaar herkenden. We hadden beloofd er een feestje van te maken en dat is gelukt. Voor de waterratjes onder ons die geen genoeg kunnen krijgen van het zwemmen, staat het discozwemmen opnieuw op de agenda en wel op zaterdag 8 april. Meld je snel aan, want dit mag je niet missen. Dank je wel Ronde Tafel dat jullie dit voor onze kinderen mogelijk hebben gemaakt!

z-zwemmen-2017-2-4

1 reactie op “Verslag discozwemmen 4-2-2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.