Verslag kerstdecoraties

Workshop kerstdecoraties ZoWiesZo – 11 december 2016

Kling klokje klingelingeling…… de eerste kerstklokjes klonken zondagmorgen 11 december al na een gezellige workshop kerstdecoraties maken met ZoWiesZo.

Wies Verhallen en Brigitte Robben ontvingen de kinderen in een mooi versierde hal aan een tafel vol leuke knutselspulletjes. Een aantal van hen ging aan de slag met het maken van een sneeuwpopje; anderen beschilderden en versierden rendierklokjes. Het resultaat mocht er wezen! Kinderen die eerder klaar waren konden zich nog even lekker uitleven in de speelzaal. Namens de kinderen bedankt stichting Meedoen Nuenen Wies en Brigitte voor de gezellige ochtend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.