Discozwemmen 4-2-2017

Op zaterdag 4 februari organiseren we voor de tweede keer een zwemactiviteit bij Laco Sportcentrum Nuenen. Naast het vrij zwemmen met allerlei speelattributen in het water maken we er deze keer een echt feestje van met muziek en discolicht. Ook deze keer mogen er introducés worden meegenomen. Hebben jullie zin in een zwemfeestje, kom dan samen met je broertje, zusje, vriendje, vriendinnetje, papa en/of mama op 4 februari naar het discozwemmen van Meedoen Nuenen.

Mede door sponsoring van de Ronde tafel mogen wij deze activiteit een aantal keren aanbieden. Voor € 3,50 p.p. kan er worden deelgenomen. Dit bedrag geldt ook voor een introducé en/of begeleider die met een deelnemer het water in gaat. Vrijwilligers die uitsluitend toezicht op het bad houden hoeven geen eigen bijdrage te betalen.

Omdat het hier een kostbare activiteit betreft, streven we naar minimaal 20 zwemmers. Als we voor 23 december niet voldoende inschrijvingen hebben, cancelen we deze activiteit en plannen we een nieuwe datum. Heb je interesse? Meld je dan snel aan. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 23 december.

Waar en wanneer

Datum: Zaterdag 4 februari 2017
Tijdstip: Van 17:00 uur tot 18:00 uur
Locatie: Sportlaan 4, Nuenen
Eigen bijdrage: € 3,50 p.p. (kan bij binnenkomst worden betaald. Graag gepast)

Zorg dat je op tijd bent. Binnenkomst vanaf 16:50 uur in verband met omkleden (alleen onder begeleiding).

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor deze activiteit door een mailtje te sturen naar monique.veugelers@gmail.com. Dat kan nog tot 3 februari. Vermeld in deze mail voor deelnemers en introducés, naam, geboortedatum, telefoonnummer, e-mailadres, zwemvaardig ja/nee, maakt gebruik van drijfmiddelen ja/nee, diploma en eigen bijdrage € 3,50 p.p. Vermeld voor begeleider, naam en telefoonnummer, eigen bijdrage € 3,50 p.p.
Wanneer men uitsluitend toezicht wil houden op het bad kan dit ook in de mail worden vermeld.

Er is een aantal regels waar wij ons aan moeten houden:

  • Een begeleider moet voldoen aan: Leeftijd > 18 jaar, zwemvaardig en de deelnemer kunnen begeleiden in het water.
  • Deelnemers die niet zwemvaardig zijn, al dan niet in het bezit van een diploma, mogen alleen met drijfmiddelen en een begeleider deelnemen.
  • Kinderen tot 8 jaar mogen alleen met een begeleider deelnemen.
  • Deelnemers > 8 jaar met minimaal A-diploma mogen zonder begeleider deelnemen, mits zwemvaardig.
  • Wij zullen een toezichthouder van Laco moeten inhuren, of zelf iemand binnen onze eigen kring aanwijzen (met EHBO, reddend zwemmen en/of toezichthouder diploma) of opleiden.
  • Genoeg vrijwilligers in het bad.

Zwemvaardig betekent dat iemand kan zwemmen, zichzelf veilig voelt in het water en niet het risico loopt te verdrinken als hij of zij plotseling in het water terechtkomt. Het hebben van een diploma alleen biedt hiervoor geen garantie, zeker niet in het geval iemand na het behalen van de zwemveiligheidsdiploma’s (ABC) niet regelmatig blijft zwemmen”.

1 reactie op “Discozwemmen 4-2-2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.