Kennismakingsborrel 9-7-2016

Graag nodigen wij jullie uit voor de eerste jaarlijkse borrel van stichting Meedoen Nuenen. Tijdens dit samenzijn kunnen we elkaar beter leren kennen en willen we de activiteiten van Meedoen voor dit schooljaar op een gezellige manier afsluiten.

De borrel wordt gehouden op zaterdag 9 juli van 18:00 tot 19:30 uur in Speeltuin De Kievit, Kerkstraat 10 in Nuenen. Voor een hapje en een drankje zal worden gezorgd.

Omdat De Kievit erg enthousiast is over de stichting stellen zij de speeltuin en het daarin aanwezige chalet op deze avond geheel gratis tot onze beschikking! Voor overige bezoekers is de speeltuin gesloten.

De kinderen die bij Meedoen zijn aangesloten is deze borrel gratis. Alle andere bezoekers vragen we een bijdrage (bij binnenkomst te voldoen). Deze bedraagt €1,– voor broertjes/zusjes en €3,– voor volwassenen.

In verband met de inkopen horen wij graag uiterlijk 1 juli of jullie aanwezig kunnen zijn en met hoeveel (aantal volwassenen en aantal kinderen). Je kunt dit mailen naar: f.timmermans40@upcmail.nl onder vermelding van ‘borrel’.

Graag ook laten weten of er bij één van jullie sprake is van een allergie. Dit in verband met de hapjes en drankjes.

Wij hopen natuurlijk jullie allemaal met mooi weer in De Kievit te kunnen ontvangen!

Graag tot ziens op 9 juli,
Bestuur Meedoen Nuenen

Eén reactie op “Kennismakingsborrel 9-7-2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.