Online Pubquiz

Wanneer:
14 maart 2021 @ 13:30
2021-03-14T13:30:00+01:00
2021-03-14T13:45:00+01:00
Waar:
vanuit je eigen huis
Kosten:
€1,50 p.p.

Graag nodigen wij jullie uit voor een gezellig middagje online quizzen. Deze keer staat er een pubquiz op het programma. Onze stagiaires Mila en Merel zullen onze quizmasters zijn voor deze middag.

Wij spelen deze quiz via Skype, waarbij wij jullie zullen bellen. We spelen in twee groepen. Zo houden we het klein en overzichtelijk. Gedurende de middag krijgen jullie allerlei vragen in verschillende categorieën. Dit kunnen open vragen en meerkeuzevragen zijn. De meerkeuzevragen spelen we met ‘Petje op of Petje af’. Van de vorige keer weten we dat dit zo nu en dan voor veel hilariteit kon zorgen.

Wie daag jij uit? Natuurlijk zijn er ook weer leuke prijsjes te winnen. Niemand zal met lege handen achterblijven. Heb jij zin om samen met je vrienden van Meedoen Nuenen een gezellig middagje te quizzen? Meld je dan snel aan.

Hoe kan ik meedoen?

Meld je voor vrijdag 5 maart aan door een mailtje te sturen naar: meedoennuenen@gmail.com. Vermeld daarin de naam van de deelnemer en je Skype-adres, mochten wij dit nog niet hebben ontvangen.
Op woensdag 10 maart ontvangen jullie een bericht via mail met alle informatie over deze gezellige activiteit. Ook wordt er een tijdelijke app-groep aangemaakt waarin wij een tikkie zullen sturen om de eigen bijdrage over te maken. Wij vinden het altijd leuk wanneer jullie vanuit thuis, foto’s met ons willen delen via deze app.

Bij vragen neem gerust contact met ons op.

Pubquiz zondag 14 maart 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.