Verslag live bingo

Yess, Yess, Yess, wat zijn we blij! Vandaag (zondag 28 juni) konden wij elkaar eindelijk weer live ontmoeten. Onze eerste live activiteit na al die weken is een feit.

De eerste groep arriveerde om 13:30 uur. Voor iedereen stond er een flesje drinken en iets lekkers klaar en waren de eerste Bingokaarten uitgedeeld.
Vandaag mochten we weer 2 nieuwe deelnemers verwelkomen. Heel spannend natuurlijk, maar ze vielen meteen goed in de prijzen.
Volledig Coronaproof speelden we 3 rondes. Eerst voor een rijtje, daarna voor een volle kaart. In de laatste ronde speelden we net zo lang door totdat iedereen een volle kaart had. Zo ging iedereen met een leuk cadeautje naar huis.
De ruimte werd netjes gepoetst en de tafels en bankjes gedesinfecteerd. Zo konden wij om 15:15 uur de 2e groep verwelkomen. Wat een gezelligheid. Na al die weken elkaar steeds via Skype te ontmoeten was dan nu het moment om elkaar weer live te zien. Het voelde meteen weer heel vertrouwd.
Ook nu speelden we 3 rondes en stonden er mooie prijzen klaar. Wat was het af en toe spannend. Jesse, een van onze 13+ deelnemers was vandaag onze Bingomaster. Wat heeft hij zijn taak weer geweldig neergezet. Hij ontving aan het einde van de middag een daverend applaus en ook voor hem was er een mooi cadeautje.
We sloten af met een verfrissend ijsje. Wat heeft iedereen genoten. Dit smaakt naar meer! We gaan snel weer plannen maken voor een nieuwe live ontmoeting. Hopelijk zijn jullie er dan weer allemaal bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.