Verslag online pubquiz

Woensdag 10 juni en donderdag 11 juni is er in 3 rondes een hele spannende online Pub Quiz gespeeld. Via Skype hadden we met elkaar contact.

Pubquiz tot en met 12 jaar
Op woensdag speelden wij de quiz met onze jongere deelnemers. We speelden 5 rondes met elk een andere categorie. Thema’s als dieren, eten en drinken, algemeen en sprookjes/ films kwamen voorbij. We wisselden af met open vragen en meerkeuzevragen door het spel petje op petje af te spelen. Wat was het spannend… De laatste ronde besliste uiteindelijk de eindstand. Er zijn mooie scores behaald. De deelnemers hebben allemaal een bon van de ijssalon Italia gewonnen. Dat wordt weer smullen.
Pubquiz 13+
Op donderdag speelden wij in twee rondes met onze 13+ groep de pubquiz. Voor de eerste groep was het nog even spannend, want de einduitslag werd na de tweede ronde via mail bekend gemaakt. Ook hier speelden we 5 rondes met de thema’s: eten en drinken, dieren, ik hou van Holland en algemene vragen. Wat lag het allemaal dicht bij elkaar. We hadden een gedeelde eerste plaats. Van de 36 vragen hadden zij er 27 goed, wat een geweldige score. Iedereen heeft supergoed zijn best gedaan en dat is dan ook beloond met een leuk prijsje. De nummers 1 t/m 3 hebben een cadeaubon van de Action gewonnen, de andere deelnemers hebben een puzzelboekje ontvangen.
 
 
Het waren weer twee gezellige avondjes. Iedereen heel erg bedankt voor jullie deelname.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.