Binnenkort weer ‘live’ ontmoetingen!

WE HEBBEN GOED NIEUWS!! We mogen / kunnen elkaar weer live gaan zien. Wel zullen de activiteiten anders van aard zijn dan jullie van ons gewend zijn. Ze worden meer in een spelvorm (Bingo, Wie ben ik, Pub Quiz enz.) aangeboden of in een creatieve vorm, waarbij wij een ouder van een deelnemer vragen hun zoon / dochter te begeleiden indien van toepassing. Op deze manier kunnen wij, volgens de richtlijnen van het RIVM, weer maandelijkse live contactmomenten gaan organiseren.

Coronaprotocol

Het bestuur heeft voor de live contactmomenten een protocol opgesteld. Deze hebben we ter goedkeuring voorgelegd aan de gemeente. Het blijft belangrijk ook voor ons dat we de regels goed naleven en dat iedereen daar zijn/ haar verantwoordelijkheid in neemt.

Corona Protocol Meedoen Nuenen (PDF)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.