Verslag Weekchallenge 2

Maandag 25 mei, klokslag 10 uur konden onze deelnemers voor de tweede keer mee gaan doen met een nieuwe weekchallenge. Voor elke dag stonden er twee leuke uitdagingen op de agenda. Variërend van iets lekkers bakken, puzzelen, lego bouwen, bowlen in de achtertuin, klusjes in huis, een selfie van je favoriete outfit en gele spullen verzamelen. Van elke challenge werden foto’s en filmpjes opgestuurd. Echt genieten om iedereen zo fanatiek bezig te zien. Elke ingeleverde foto of filmpje van een opdracht leverde punten op. Bij 10 of meer punten ontvangt elke deelnemer een cadeautje van de stichting. Door de week heen gingen steeds meer deelnemers meedoen.

            

Uiteindelijk hadden we 10 prijswinnaars. Zij hebben allemaal een cadeaubon van Sweet Surprise gewonnen. Meedoen Nuenen kiest bewust de cadeautjes van de lokale ondernemers. Met deze bon kunnen de deelnemers zelf iets leuks en/of lekkers uit kiezen. Heel veel plezier ermee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.