Verslag Weekchallenge 1

27 april was het dan zover. Klokslag 10:00 uur werd de weekchallenge naar al onze deelnemers gestuurd. Voor elke dag zijn er twee leuke en uitdagende opdrachten bedacht waar onze deelnemers punten mee konden verdienen. Elke opdracht leverde 2 punten op. Een week lang hebben we kunnen genieten van hele leuke foto’s en filmpjes die onze deelnemers met ons deelden. Er zijn kaartenhuizen en kettingreacties gebouwd, maar ook zijn er hele bijzondere 1,5 meters en tosti’s gemaakt. Er is gepicknickt, er zijn moppen verteld, klusjes in huis gedaan, mooie oranje shirts gedragen en een code gekraakt. Kortom er is hard gewerkt door onze deelnemers.

Iedereen die aan het einde van de week 10 punten of meer had verdiend, kon in de loop van die week een cadeautje verwachten door een persoonlijk bezoekje aan de voordeur. Als cadeautje is er gekozen voor een cadeaubon van ijssalon Italia in Nuenen. De deelnemers die alle challenges hadden uitgevoerd kunnen een extra ijsje halen. Wij hopen dat het jullie lekker gaat smaken!

 

Stichting Meedoen Nuenen kiest bewust de cadeautjes bij de lokale ondernemers om hen ook te steunen in deze moeilijke tijd. 25 mei sturen wij weer een weekchallenge rond. Doe jij ook mee? Er zijn wederom leuke prijsjes te verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.