Verslag Bingo-avond

Woensdag 13 en donderdag 14 mei hebben we onze eerste online activiteit achter de rug. Maar liefst 13 deelnemers hebben meegedaan met onze online Bingo-avond. Tijdens deze twee avonden hebben wij vier nieuwe deelnemers mogen verwelkomen. Heel bijzonder dat zij de weg naar ons hebben gevonden in deze bizarre tijd. Wij zijn dan ook heel erg trots op hen.

Twee avonden lang is er heel gedreven een gezellig spel gespeeld. Een van onze 13+ deelnemers “Jesse” heeft beide avonden voor ons de balletjes gedraaid. Hij heeft de rol als Bingomeester geweldig neergezet. De spanning was soms om te snijden, wat lag het dicht bij elkaar. Maar…….. er kan er maar een de winnaar zijn en die zei dan volmondig BINGO.

Zo speelden we beide avonden drie rondes. Bij de laatste ronde speelden we door tot iedereen Bingo had. Zo bleef er niemand met lege handen achter en heeft iedereen 1 of meerdere prijsjes gewonnen. Ook deze keer hebben we prijsjes gekozen bij onze lokale ondernemers. Wij hebben er enorm van genoten. Zo fijn dat we samen op deze manier een gezellige avond kunnen beleven. Binnenkort komen we met een nieuwe online quiz. Hopelijk zijn jullie er dan weer allemaal bij. Iedereen heel erg bedankt voor jullie deelname, graag tot een volgende keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.