Verslag Dorpswerkplaats

26 oktober 2019 – Wat is er weer hard gewerkt door zeven enthousiaste deelnemers bij Hobbycentrum de Dorpswerkplaats. Deze keer mochten onze deelnemers kiezen uit drie projecten: het bouwen van een raceauto, een dromenvanger maken of figuurzagen.Zes deelnemers kozen voor de raceauto en een voor de dromenvanger. Voor de raceauto kreeg iedere deelnemer een kistje waarin alle onderdelen zaten. Net als bij een puzzel werden eerst alle onderdelen op de juiste plek gelegd. Daarna gingen we met lijm, spijkers, hamer en een boor aan de slag.

Er zaten een paar echte talenten tussen, zo handig en gedreven als zij hun klus klaarden. Maar ook elkaar vooruit hielpen, heel mooi om te zien. Het resultaat is dan ook om trots op te zijn. Super gedaan allemaal…

 
Een deelneemster ging een dromenvanger malen. Samen met een vrijwilliger van de dorpswerkplaats verzamelde zij eerst alle materialen. Mooie kantjes, veren , kralen en draad. Eerst de ring zorgvuldig bekleden met kant toen het web. Dat was nog een lastig klusje. Daarna pimpen met kralen, lintjes en veren. Het resultaat is dan ook prachtig geworden.

Iedereen heeft weer zichtbaar genoten. Vol trots werden de projecten getoond aan de ouders. Nog even een mooi groepsplaatje, helaas het is weer tijd om naar huis te gaan. Iedereen weer heel erg bedankt voor alle gezelligheid en creativiteit. Tot de volgende keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.