Verslag Avondvierdaagse 2019

4 t/m 7 juni 2019 – We hebben het weer gedaan, de avondvierdaagse 2019 zit erop!!!  Vier dagen wandelen, dit keer geen 3,5 maar 5 km per dag. Maar ook vier dagen van gezelligheid, kletsen en vooral veel lachen.Elke dag verzamelden we ons in onze koningsblauwe T-shirts op het veld aan de Lissevoort. Daar kregen onze deelnemers een Meedoen-rugzak uitgereikt met daarin wat drinken en lekkers voor onderweg.

Wat hadden we een geluk dit keer met het weer. Het was elke dag wel even spannend of het door zou gaan. Op dag 1 werd code oranje afgegeven, maar toen de storm eenmaal losbarstte waren we al lang en breed thuis. De volgende dag zagen we overal de geknakte bomen liggen. Ook voor dag 2 code oranje, maar wederom geen bui op ons hoofd en we liepen in een heerlijk zonnetje door het Gerwense landschap. Dag 3 was het ook heerlijk lopen. Onze deelnemers liepen met ferme pas hun 5 km, terwijl ze genoten van de muziek die klonk vanuit de rugzak van de vader van één van onze deelnemers.

De laatste dag begon met een beetje regen. Ook voor deze dag werd weer code oranje gegeven, maar tijdens de route bleef het gelukkig bij een paar druppels en konden we de tocht grotendeels droog afleggen. Bij het park aangekomen konden we meteen aansluiten bij de stoet achter de fanfare aan. Met ons mooie spandoek voor ons, legden we de laatste kilometer af. Ter hoogte van Jan Linders wachtte Monique de deelnemers op met een zonnebloem met traktatie.

Wat zijn we weer trots op onze deelnemers, goed gedaan jongens en meiden! Aangekomen bij het park kregen ze dan ook hun welverdiende medaille uitgereikt. Nog even met z’n allen op de foto en toen samen deze gezellige dagen afsluiten op het terras met een hapje en een drankje. Het was weer top, volgend jaar weer!

2 reacties op “Verslag Avondvierdaagse 2019

  1. Ik vond de A4D erg leuk. Ik vond het super leuk dat we met gezellige muziek over de finish kwamen en elke avond een verassing in onze rugzak hadden. De laatste avond kregen we een bloemetje en werd er een foto van ons gemaakt bij de finish. We hebben veel gelachen en gezellig een terrasje gepakt 4 gezellige avonden en tot volgend jaar.

    Groetjes Sem

  2. Ik vond het super leuk en gezellig .De papa van iris had muziek meegenomen en dat was gezellig. Als je op het veld aankomt zoek je de rest . Krijg je een tasje en daar zit wat lekkers in en drinken. Het was drie dagen mooi weer en gister niet zo. Het was onderweg super leuk en gezellig. En we moesten heel veel lachen met elkaar onderweg. En we hadden bekende mensen tegengekomen.En paarden .En jumbo mensen deelde bananen en appels uit
    Op de laatste dag kregen we onze medaille en een bloem met snoepjes
    En daarna hadden we met ze allen iets gedronken en een snackje gehad
    en ik wil volgend jaar ook weer meedoenen toen was het weer voorbij

    Groetjes Eva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.