Verslag Bioscoop (13+)

24 november 2018: Het is weer zover. Zes van onze dertien plussers zien elkaar vanavond weer voor een winters filmavondje bij Pathé in Helmond. Spannend!
Zij hebben de keuze gemaakt voor de films ‘Zwaar Verliefd’ en ‘Fantastic Beasts – The crimes of Grindelwald’.  Maar voordat we naar de film gingen hebben we gezellig samen frites met een snack gegeten en ff gezellig zitten buurten met wat fris erbij.

   

Deze keer startten de beide films niet tegelijk. Toen het eerste groepje vertrok naar ‘Fantastic Beasts’ hadden de anderen nog tijd over. Omdat één van de deelnemers een muziekboxje mee had genomen, kon er gezellig gedanst en gezongen worden. Zowel Nederlands- als Engelstalig. Echte talentjes! Dat belooft wat bij een karaoke-avond 🙂

Daarna ging de tweede groep, met vier deelnemers, naar ‘Zwaar verliefd’! Onder het genot van een grote bak popcorn en wat drinken heeft iedereen genoten van een leuke film. En zoals altijd als het gezellig is, is het veel te vlug voorbij. Jammer!  Maar weer snel iets organiseren… Doei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.