Verslag The Portal Action House (13+)

Zaterdagmiddag 27 oktober om 14 uur was het zover. Tien 13+-jongeren – waaronder weer een paar nieuwe deelnemers – stonden vol enthousiasme te wachten om te  vertrekken naar The Portal Action House in Sevenum. Na een korte uitleg mochten ze dan eindelijk los gaan!

The Portal bestond uit drie  levels met uitdagingen die ze allemaal aangingen. Springen in een bak vol grote schuimblokken waar bijna niet uit te komen was, samen de grootste lol beleven met allerlei tricks op de diverse trampolines, een lastig parcours afleggen op de BMX of step of even chillen in een van de gamerooms!

Het ene level was moeilijker dan het andere, maar ook daar gaven ze dan wel een eigen draai aan. Onze 13+-ers vermaakten zich prima! Ze lieten zich alleen even zien voor een verkoelend drankje om weer snel terug te gaan. Van al die actie hadden ze wel honger gekregen, dus konden ze niet wachten toen we naar het ABC-restaurant gingen om wat te eten. Met een keuze uit elf Wereldrestaurants was er voor ieder wat wils. Er werden meerdere keren heerlijke bordjes opgeschept. Vooral de ruime keus in toetjes en ijsjes was erg in trek. Maar helaas vloog ook hier de tijd voorbij en kwam er een eind aan deze erg leuke activiteit. Onze 13+-ers vonden het voor herhaling vatbaar en erg vet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.