Verslag bowlen 13+

Bowlen is en blijft een gezellige activiteit. Dit hebben wij zaterdag 26 mei mogen ervaren met acht 13+-jongeren, bij De Brug Active in Mierlo. Vier jonge mannen en vier charmante dames waren van de partij.
Bij binnenkomst op onze geplande tijd en plek, was het eerst even voorstellen, want er waren drie nieuwe deelnemers. Een mooie aanwinst voor de groep. Daarna op pad naar De Brug. Er werd in de auto volop gespeculeerd wie er goed was in bowlen, en hoe we de groep zouden opsplitsen… Spannend!

We hadden een mooie indeling twee groepen van vier; twee mannen en twee vrouwen. Dus goede concurrentie, veel gooibeurten, veel gekletst, gelachen, ff heel serieus zijn, maar vooral genoten. Uiteindelijk ga je toch voor de winst. Hi hi.
Onder het genot van een drankje daagden we elkaar een beetje uit. Wie gooit de eerste strike of spare? Er waren heel hoge scores.
Wat was dit uurtje snel voorbij. Veel te snel. We wilden eigenlijk nog niet naar huis. Maar onze maag rammelde. Het was tijd voor een hapje en een drankje.
Het was weer voor herhaling vatbaar. Op naar de volgende activiteit, jij bent er dan toch ook bij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.