Stichting Meedoen sluit het jaar af met een lach

Op zondag 10 december vond in Het Klooster onze laatste activiteit van dit jaar plaats. De deelnemers waren met hun familie uitgenodigd voor een geweldige voorstelling met twee grappige, muzikale clowns.

Veel kinderen lagen dubbel van het lachen en er werd flink mee geroepen vanuit de zaal. Een aantal kinderen mocht zelfs het podium op komen om te helpen bij een act. Dat deden ze allemaal met veel enthousiasme, er was niemand die niet durfde.

Ondanks het dikke pak sneeuw op de weg kwamen er zo’n 110 bezoekers naar de voorstelling kijken. De sfeer zat er van tevoren al goed in. Kinderen speelden tikkertje in de foyer – sommige op sokken omdat ze hun natte snowboots onder de kapstok hadden gezet. Of ze keken toe hoe de clowns zich alvast schminkten in de foyer, voor de ogen van het publiek. Maar toen de deuren van de zaal opengingen, zat iedereen snel op zijn plek.

Na het welkomstwoord van voorzitter Monique Veugelers werd onze promotiefilm voor het eerst aan het publiek getoond. Een spannend moment voor iedereen die hieraan heeft meegewerkt. Deze film is gemaakt met hulp van onze deelnemers, ouders en vrijwilligers.

Stichting Meedoen Nuenen bedankt alle sponsors hartelijk voor hun mooie giften van dit afgelopen jaar. Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen toe en zien jullie graag in het nieuwe jaar bij een van onze activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.