Workshop drummen zondag 1 oktober 2017

Op zondag 1 oktober verzorgt Johan van Lanen een workshop percussie (trommelen/drummen) voor de deelnemers van Meedoen Nuenen. Voor een aantal van jullie is Johan geen onbekende. Eerder verzorgde hij voor ons een workshop drummen. Samen met zijn oom Johan van den Burg zal Johan tijdens de komende workshop de deelnemers een aantal ritmes aanleren in het thema ‘Braziliaans carnaval’. Dat zal een feestje worden! Helemaal omdat we halverwege de ochtend deze percussie workshop combineren met de workshop zang en dans die tegelijkertijd op de locatie plaatsvindt. Zo kunnen de deelnemers de zangers en dansers extra stimuleren en ondersteunen met hun Braziliaanse klanken.


Samen werken we gedurende de ochtend naar een eindpresentatie toe. Zo kunnen de deelnemers vol trots laten zien wat ze hebben geleerd. Het belooft een spectaculair optreden te worden! Om het geheel extra feestelijk te maken, mogen de deelnemers tijdens de workshop kleren dragen die bij het thema passen: feestelijk, vrolijke kleuren, veren en boa’s, noem maar op. Johan kijkt er naar uit om er samen met jullie een mooi feestje van te maken.

Contactgegevens:
Johan van Lanen, Drumhuis Helmond: Johan@drumhuishelmond.nl

De workshop zal er als volgt uit gaan zien

10:45 Voorstelrondje: (wie ben ik en wat gaan we doen) en start workshop. De deelnemers leren een aantal Braziliaanse ritmes op handzame
percussie instrumenten
11:30 Pauze
11:45 De groep wordt samengevoegd met de deelnemers van de workshop zang en dans. Samen gaan we oefenen voor de eindpresentatie.
12:15 Presentatie: Papa’s, mama’s, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes zijn welkom om te komen kijken en luisteren.
Deze workshop wordt door Johan aangeboden voor €7,50 p.p. met een minimale deelname van 3 deelnemers en een maximum van 8 deelnemers. Bij te weinig aanmeldingen en/of vrijwilligers kunnen wij de workshop helaas niet door laten gaan.

Waar en wanneer

Datum: Zondag 1 oktober 2017
Tijdstip: van 10:45 uur tot 12:30 uur
Locatie: Basisschool De Dassenburcht, Jacob Catsstraat 1-3, Nuenen
Eigen bijdrage: € 7,50 p.p. Kan bij aanvang van de workshop worden betaald. Graag gepast.
Heb je interesse? Schrijf je dan snel in. Dit kan tot 25 september 2017

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.