Kerstdecoraties maken 11-12-2016

Graag stel ik me even voor. Ik ben Wies Verhallen en ben eigenaresse van ZoWiesZo. Meer informatie over zoWieszo vindt je op www.zowieszo.nl. Ik ben door Meedoen Nuenen gevraagd om een creatieve workshop te verzorgen. Dit zal ik samen doen met Brigitte Robben. Zij is eigenaresse van Endorfine. Omdat de kerst voor de deur staat gaan we samen kerstdecoraties maken. Jullie mogen kiezen uit een sneeuwpopje knutselen of een kerstklokje.

De workshop zal er als volgt uit gaan zien

10.30 Introductie: (Wij zijn Wies en Brigitte en gaan een sneeuwpopje maken van een sok. We vullen deze met rijst en versieren deze met een leuk sjaaltje en wat knoopjes. De kinderen die voor het klokje gekozen hebben gaan ze verven en erna mooi versieren met glitters speciaal voor de kerst).
10.40 (We maken twee groepen, 1 per activiteit).
11:15 Pauze
11.30 Vervolg workshop
12.00 Naar huis: (Je mag je eigen creatie meenemen).

Deze workshop wordt door Wies Verhallen aangeboden voor € 5,00 per persoon met een minimale deelname van 4 deelnemers en een maximum van 10 deelnemers. Wij kunnen de workshop helaas niet laten doorgaan bij te weinig aanmeldingen en/of vrijwilligers.

Vrijwilligers

Wij zijn op zoek naar 2 –3 vrijwilligers voor het verzorgen van een drankje en wat lekkers tijdens de pauze en om eventueel in te springen wanneer de situatie daar om vraagt, zodat Wies en Brigitte ter alle tijden de workshop kan voorzetten.

Waar en wanneer

Datum: Zondag 11 december 2016
Tijdstip: van 10:30 tot 12:00 uur
Locatie: Basisschool De Dassenburcht, Jacob Catsstraat 1–3
Eigen bijdrage: € 5,00 per persoon. Kan bij aanvang van de workshop worden betaald. Graag gepast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.