Workshop hiphop 18-9-2016

The Ruggeds is een enthousiaste groep jongeren en jongvolwassenen die diverse dansvormen beoefenen op hoog niveau. Speciaal voor onze doelgroep zal een van hen een workshop hiphop verzorgen. Hoewel er diverse technieken zullen worden aangeboden, ligt de nadruk vooral op het lekker samen dansen.

Waar en wanneer

Datum: zondag 18 september 2016
Tijdstip: van 10:30 tot ca. 11.45 uur
Locatie: De Vank, Kerkstraat 7 Nuenen
Eigen bijdrage: € 5,00

Korte informatie over hiphop


De Hiphop-beginnerlessen bij Rugged Studio concentreren zich niet alleen op het aanleren van choreografie. Freestyle is de key in hiphop waar zoveel uit verschillende stijlen geleend en gecombineerd wordt. De basis van hiphop of Newstyle (New York style) staat in deze les centraal en wordt in alle choreo’s uitvoerig behandeld. Zie voor meer informatie www.theruggeds.com.


Heb je interesse? Schrijf je dan snel in. Dit kan tot 12 september 2016.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.